Salon de evenimente

Cauți o locație perfectă pentru evenimentul și bugetul tău?
O locație amplă, open-space, cu un design elegant și modern care susține un decor în conformitate cu cele mai excentrice dorințe ale tale?
Salonul Console a fost proiectat și gândit ca un cadru al bunului gust, ce oferă o noua dimensiune frumosului și serviciilor de calitate. Este un loc destinat organizării de evenimente, de la seminarii și conferințe până la nunți, botezuri, aniversări și diverse alte petreceri private.

Eleganță, bun gust, servire impecabilă, savoare gastronomică și prospețime este ceea ce dorim să vă oferim de fiecare dată când veniți să petreceți momente de neuitat.
Sala noastră de evenimente dispune de un spațiu interior generos, oferind clienților săi serviciile unui ballroom premium, unde se pot organiza evenimente diverse de până la 180 de persoane. Locația dispune de spațiu amenajat pentru orchestra și de ring de dans.
Ne propunem sa va atingem toate asteptarile, pentru ca momentul organizat sa fie perfect, exact asa cum ai visat si cum meriti.

Echipa Console te asteapta sa petreci alaturi de cei dragi un botez de vis. Un eveniment special, pentru un bebelus special.
Organizarea unui botez reusit inseamna atentia acordata fiecarui detaliu, profesionalism si extrem de multa pasiune!

Console Ballroom